Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepota

Brojne zvijezde u kolumnama za StoryBook pišu o ženskim temama

Story Book
01.12.2009.
u 19:31

Tromjesečnik koji ženskim temama pristupa na posve nov i ležerniji način jamči zabavu poput one s prijateljima na savršenoj kavi, a njegovih 340 stranica svojim autorskim perom začinili su brojni poznati među kojima i Aleksandar Stanković, Siniša Glumičić, Hrvoje Šalković, Daniela Trbović, Lana Biondić, popis je dug.

Još od 1937., kada je nastao prvi ženski časopis Marie Claire, brojni urednici žele ugoditi istančanom ukusu i željama ljepšeg spola. A od sutra na hrvatskom tržištu to će pokušati učiniti i raskošni lifestyle časopis StoryBook koji je lansirao tjednik Story. Tromjesečnik koji ženskim temama pristupa na posve nov i ležerniji način jamči zabavu poput one s prijateljima na savršenoj kavi, a njegovih 340 stranica svojim autorskim perom začinili su brojni poznati među kojima i Aleksandar Stanković, Siniša Glumičić, Hrvoje Šalković, Daniela Trbović, Lana Biondić, popis je dug.

– Pisat ću male osvrte iz društvenog života temeljene na susretima sa zanimljivim ljudima. U prvom broju to su redatelj Branko Lustig i glumica Nataša Janjić – otkrila nam je Mirjana Hrga, također jedna od kolumnistica StoryBooka. Interijerima će se pozabaviti voditeljica i sama arhitektonska dizajnerica Mia Kovačić, koja je ovaj put pripremila uvid u jedan kvaziindustrijski prostor koji je čak i djelomice dizajnirala, a svaki put pripremit će nešto egzotično i novo. Jelena Veljača postala je prava novinarka koja radi intervjue.

– Malo sam se bojala te forme, ali moj prvi intervju s osebujnom spisateljicom Sophie Kinsellom prošao je sjajno – kaže Jelena. Okušana kolumnistica Milana Vlaović iz svojeg će kuta pisati o tipično ženskim temama kao što su ljepota, djeca, zdravlje. Uglavnom, sve što žene žele, i više od toga, dobit će u ovom kvalitetnom štivu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije