Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodna situacija

Mladoženja prvi put vidio buduću suprugu pred oltarom: 'O, sra***'

'Brak na prvi pogled'
Foto: Screenshot
1/9
01.02.2018.
u 13:38

Neugodnu situaciju dodatno je pojačala reakcija mladenke Jo, koja je, kako se vidjelo, bila oduševljena partnerom kojeg je dobila.

Iako bi vjenčanje trebalo biti jedan od najljepših i najsretnijih događaja u životu, Australac Sean doživio je drukčije iskustvo. 

Što i ne čudi s obzirom na to da se prijavio u australski show ''Brak na prvi pogled'', a sada svi pričaju o njegovoj reakciji kada je prvi put ugledao svoju buduću suprugu. Naime, dok mu se približavala Jo, inače samohrana majka dvoje djece, Sean nije mogao sakriti svoje razočaranje

Uz izraz lica koji je govorio sam za sebe, Sean je promrmljao i: 'Oh, sr***'. Pogledajte njegovu reakciju: 


 

Neugodnu situaciju dodatno je pojačala reakcija mladenke Jo, koja je, kako se vidjelo, bila oduševljena partnerom kojeg je dobila. ''Očekivanja su mi se ispunila. Pobjeda! Jackpot! Dobila sam na lotu! On je za mene, ne može biti savršeniji'', komentirala je Jo. 

Nakon što su svi pričali o njegovoj reakciji, Sean se pokušao opravdati pa je rekao da je na njegovo ponašanje u emisiji utjecao težak prekid s bivšom s kojom je bio 10 godina. 

'Brak na prvi pogled'
1/9

''Bilo je teško prekinuti jer nitko od nas dvoje nije učinio ništa loše, nije bilo prevare ili tako nečega. Ona je postala luda za fitnessom. Polako smo se počeli raspadati i bili smo gotovi'', ispričao je Sean i nastavio. ''Imali smo zajedničko imanje i ona više nije imala vremena za mene i životinje. Bilo je teško jer sam morao preuzeti odgovornost za farmu i životinje. Kada smo prekinuli, imali smo devet pasa, dvije alpake i dva konja'', rekao je Sean. 

Da za Seana nakon takvog prekida nije bilo najsretnije rješenje uključiti se u ovakav show, svjedoči i njegov razgovor s producentom emisije. Kada je s njim pričao nasamo, rekao je: ''Hm... Mislim da se nije odmah dogodila velika iskra.'' Kako piše UNILAD, njihov brak, očekivano, nije potrajao. 

Pogledajte i fotogaleriju: Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih!

'Brak na prvi pogled'
1/5
Ključne riječi

Komentara 14

HL
Hladan
15:34 01.02.2018.

Jadan i kukavan! Jedino što mu preostaje je javiti se dragovoljno Kurdima kao dragovoljac protiv Erdoganovih okupatora! Veće su mu šanse da tamo ostane živ nego što bi mu bile u braku sa ovim tenkom!

DU
Deleted user
15:50 01.02.2018.

Ma čovjek se prepao ko će ovo uspjeti zadovoljiti.Dobro će se trebati namučiti

Avatar Zgubider.
Zgubider.
18:23 01.02.2018.

Za svoje godine bi već trebao znati da se ne kupuje „mačak u vreči“! Pa nije valjda mislil da bu mu došla Bar Rafaeli?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije