Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo za njene oči

Bondova djevojka nosi samo najbolji nakit – kristale Swarovski

swarovski
Foto: Swarovski
1/3
10.10.2012.
u 00:01

Ne bi to bio pravi film o Jamesu Bondu kad njegova djevojka ne bi nosila najblještaviji nakit na svijetu – s kristalima Swarovski

Najpoznatiji tajni špijun na svijetu možda nosi najbolja odijela, ona s potpisom dizajnera Toma Forda, no Bondova djevojka Severine (u novom nastavku "Skyfall" glumi je francuska glumica Berenice Marlohe) nosi najljepši nakit – i to ukrašen kristalima Swarovski.

Luksuzni je brend htio doprinijeti novom nastavku o tajnom agentu 007 pa je angažirao najpoznatijega britanskog draguljara Stephena Webstera (njegovi su klijenti  Madonna i Johnny Depp) kako bi kreirali kolekciju nakita upravo za novu Bondovu djevojku Berenice Marlohe koju je Swarovski odabrao kao zaštitno lice svoje jesenske kampanje "Kraljevstvo dragulja".

– Bez sumnje, ova suradnja s draguljarskim brendom Swarovski za novi Bondov film za mene je bila pravi izazov. Mislim da će ova linija nakita savršeno odgovarati scenama iz filma – rekao je Webster. Kolekcija, čiji je lajtmotiv zmija, već je dostupna u prodaji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije