Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Bolja prehrana mudrim odabirom hrane visoke nutritivne gustoće

Važno je da se pobrinete da kalorije koje unosite sadrže mnogo hranjivih tvari potrebnih za funkcioniranje organizma.
13. lipnja 2018. u 09:05 707 prikaza
Herbalife Nutrition
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Cilj Herbalife Nutrition kompanije je svijet učiniti boljim kroz dobru prehranu. Svjesni smo da je ponekad teško voditi računa o dobroj prehrani dok pratimo djecu u školu, jurimo na posao i nosimo se sa svakodnevnim stresom, no to je od presudne važnosti. I ne mora biti komplicirano. 

Zapravo je prilično jednostavno: sve se svodi na “ravnotežu.” 

Kod svakog doručka, ručka i večere imate priliku unaprijediti svoju prehranu s optimalno uravnoteženim obrokom. Tajna je u tome da se pobrinete da kalorije koje unosite budu prepune nutrijenata koje trebate za nadopunu zaliha i obnovu organizma – to je koncept koji se naziva “nutritivnom gustoćom.” U idealnom bi se slučaju vaša prehrana većim dijelom trebala sastojati od namirnica visoke nutritivne gustoće, sa što manje namirnica “visoke energetske gustoće” – poput masti i šećera – koje imaju mnogo kalorija u odnosu na nutrijente koje sadrže. 

Herbalife Nutrition | Autor : PROMO Foto: PROMO

Herbalife Nutrition Formula 1 shake zamjenski obrok za kontrolu tjelesne težine sadrži sve nutrijente koje biste dobili od optimalno uravnoteženog obroka. Ovaj zdrav i ukusan shake sadrži pomno odabrane proteine, ugljikohidrate, masti i vitamine koji će vam pomoći u kontroli težine. U proizvodu Formula 1 koristimo izolat proteina soje, odličan izvor visokokvalitetnih biljnih proteina, od soje uzgojene na farmama koje stalno nadziremo i posjećujemo. Svaka kalorija koju dobivate iz takvog shakea prepuna je zdravih nutrijenata. Shake kao zamjenski obrok za kontrolu tjelesne težine može se prilagoditi različitim ukusima i obogatiti vašim omiljenim voćem ili povrćem, kako biste u svakom trenutku zadovoljili svoje potrebe.

Herbalife Nutrition | Autor : PROMO Foto: PROMO

Načinom uzgoja sastojaka na farmama, načinom proizvodnje i podrškom korisnicima Herbalife Nutrition je u svakoj fazi predan poboljšanju prehrane svojih kupaca.

John Agwunobi, dr.med., mag. posl. upravljanja, mag. javnog zdravlja, supredsjednik i glavni direktor za zdravlje i prehranu, Herbalife Nutrition

Više informacija na: www.herbalife.hr

Coronavirus - Traffic control Neustrelitz
NISU NIŠTA PRIMJETILI
Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u stražnje sjedalo
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima