Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratki test osobnosti

Gorila, lav, drvo ili ribe? Ono što prvo vidite otkriva vaš karakter

The Minds Journal
21.03.2022.
u 07:00

Zabavite se, ali i doznajte nešto zanimljivo o sebi

U ovom kratkom testu možete vidjeti jedan od četiri pojma – stablo, lava, gorilu ili ribu – i tako otkriti zanimljivosti o svom karakteru. Pogledajte kratko sliku, a zatim u tekstu potražite ono što ste prvo uočili.

Foto: The Minds Journal

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Stablo je možda najistaknutije jer oblikuje sliku. Oni koji su prvo vidjeli stablo mogu se najbolje opisati kao ljudi koji u svemu postupaju logično, prenosi The Minds Journal. Tražit će smisao u stvarima oko sebe, oni ne dopuštaju da im srce preuzme kontrolu. To je kvalitetna osobina  kada je u pitanju posao jer pomaže pri donošenju racionalnih odluka. No isto tako može značiti da ste formirali barijeru za svoje emocije i da se više ne možete slobodno izražavati.

Ako ste prvo ugledali gorilu, možda imate problem sa samopoštovanjem. Strogi ste prema sebi i ponekad si postavljate previše zadataka iako vam tijelo i um traže odmor. Pozitivno je to što ste uvijek željni novog znanja.

Oni koji imaju slobodan duh i koji su jako impulzivni prvo su ugledali lava. Nemaju vremena za previše razmišljanja već rade sve po instinktu. Svojom grubošću i temperamentom ponekad povrijede ljude u svojoj okolini iako im to nije namjera.

Ribe je teško primijetiti na ovoj slici, a oni koji su ih uočili su dobri i pozitivni prema svima. Vole život, veseli su i raspoloženi.

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Komentara 4

PR
prajdali100
18:31 21.03.2022.

Neboder.

MO
montello
15:01 21.03.2022.

Drvo vidim

BA
Bandopoly
11:37 21.03.2022.

Tange :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije