Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranije ju je našao u smeću

Beskućniku ukrali psa, a on sada nudi sve što ima kako bi ga vratio: 'Ona mi je spasila život'

Facebook
06.09.2020.
u 21:09

Trčao je moleći za pomoć, ali tvrdio je da su ga svi ignorirali, uključujući i policajca.

Beskućnik nudi sve što ima kao nagradu za povratak svog kućnog ljubimca nakon što su ga ukrali bešćutni lopovi, prenosi Daily Mail.

Nathan je bio na WC-u dvije minute, a kad se vratio, Shaggy nije bilo. Trčao je moleći za pomoć, ali tvrdio je da su ga svi ignorirali, uključujući i policajce.

- Sve što sam mogao, bilo je sjediti na krevetu i plakati, rekao je Nathan. Sada nudi nagradu od 300 dolara, oko 1400 kuna, za povratak najbolje prijateljice kojoj  je zaslužan što mu je spasila život.

🆘⁉️🆘⁉️🆘⁉️🆘⁉️🆘⁉️🆘⁉️🆘⁉️🆘⁉️🆘⁉️ MISSING FEARED STOLEN - CIRCULAR QUAY, NSW Shaggy went missing (now feared stolen) from...

Objavljuje Help Find Gizmo’s FriendsUtorak, 1. rujna 2020.

Nathan je rekao da je Shaggy obećao da će je čuvati do dana njezine smrti i osigurati joj kvalitetnu brigu.

Nakon što je pronašao Shaggy u kanti za smeće, odveo ju je veterinaru i rečeno mu je da je bila zlostavljana, ali bio je odlučan u namjeri da spasi njezin život. Hranio ju je kvalitetnom hranom, a ona se polako oporavljala.

- Jako sam izbirljiv kad je riječ o njezinoj prehrani. Spasio sam je, ali i ona je spasila mene, rekao je. Od tada su nerazdvojni i Nathan ju je vodio kamo god je išao. 

izdvojio vlastite potrebe za Shaggy i ručno je hranio kvalitetnom hranom dok bi se ona polako oporavljala. - Vrlo sam izbirljiv u vezi s onim što ona jede. Spasio sam je, ali stvarno je ona spasila mene - rekao je. Od tada su njih dvoje nerazdvojni, Nathan ju je vodio kamo god je išao.

Na Facebooku se dijele objave u kojima se moli pomoć oko pronalaska Shaggy, a prepune su poruka podrške:

- Nadam se da će ovaj dvojac ponovno biti brzo zajedno, napisao je jedan korisnik, a drugi dodao:

- Nadam se da će se što prije vratiti, trebaju jedno drugo.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Ključne riječi

Komentara 3

SA
Sarma
22:20 06.09.2020.

Beskučnik sjedi na krevetu , i nudi sve što ima. A ako mu netko vrati mezimca , otići će sa njim negdje gdje ga nitko ne poznaje , i otpočeti novi život na dva kreveta.

RO
roundtrain
12:55 07.09.2020.

Pa lijepo vam piše u tekstu na engleskom jeziku, da je Shaggy, pas beskućnika pronađen, odveden kod veterinara i da mu je očitan čip te da se pas zove Dee Dee te da je vraćen svom prvobitnom vlasniku. I kaže se u tekstu na engleskom, pravi vlasnik psa je sretan a beskućnik devastiran ovim razvojem događaja. Kada je prvitno beskućnik odnio nađenog psa veterinaru, tada, iz nekig razloga vet mu

SA
samoborka
07:09 07.09.2020.

Ovo bi trebalo biti srcedrapljivo, ali zvuči kao tipična američka ljiga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije