Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJIGA

Vedrana Rudan u Zagrebu dijeli roman umirovljenicima

rudanica
Pixell
05.05.2010.
u 17:01

U subotu, 8. svibnja, ispred Doma za starije i nemoćne osobe Medveščak na Iblerovu trgu u Zagrebu Vedrana Rudan i VBZ u 11 sati besplatno će umirovljenicima dijeliti novi roman “Dabogda te majka rodila”.

U subotu, 8. svibnja, ispred Doma za starije i nemoćne osobe Medveščak na Iblerovu trgu u Zagrebu (u kojem je godinama živio veliki filmski redatelj Ante Babaja) Vedrana Rudan i VBZ u 11 sati besplatno će umirovljenicima dijeliti novi roman “Dabogda te majka rodila”. Knjigu, koja se na kioscima prodaje uz Večernji list po popularnoj cijeni od 49.90 kuna, dobit će sve žene starije od 60 godina i svi muškarci stariji od 65 godina koji moraju predočiti dokaz da su umirovljenici.

Akcija je ograničena na sat vremena, a u knjizi Vedrana Rudan otvoreno i iskreno progovara o odnosu majke i kćeri dotičući se tema fizičkog, ali i psihološkog obiteljskog zlostavljanja.

Roman “Dabogda te majka rodila”, napisan u lepršavom i poetskom stilu koji je proslavio francusku literaturu, ovih je dana Vedrana Rudan uspješno promovirala u Beogradu. Njena su djela prevedena na jedanaest jezika, a uskoro će predstave temeljene na njenim knjigama biti premijerno izvedene u Ljubljani, Varšavi i Budimpešti.

Komentara 1

AN
ana
09:04 06.05.2010.

Zbog prostakluka i širenja negativne energije trebala bi biti zabranjena za sve ispod 70.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije