Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PRVOG ČINA OPERE

U splitskom HNK prekinuta premijera opere: Pozlilo nacionalnom prvaku, završio u bolnici

Zagreb: Sve?anost dodjele Nagrada hrvatskog glumišta u Hrvatskom narodnom kazalištu
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
10.03.2023.
u 23:53

Prije nego li je Ivica Čikeš trebao izaći na veliku scenu, požalio se kolegama van scene da ima vrtoglavicu

Nacionalni prvak splitskog HNK Ivica Čikeš, kojemu je večeras pozlilo prije nastupa na premijeri opere Mila Gojsalića u HNK Split zbog čega je predstava prekinuta, nalazi se na Odjelu neurologije KBC Split i trenutno je dobro, doznaje se u bolnici.

Čikešu je pozlilo nakon što je završio prvi čin opere koju je pratila publika u punom gledalištu. Prije nego li je trebao izaći na veliku scenu, požalio se kolegama van scene da ima vrtoglavicu pa mu je u pomoć pristigao ravnatelj županijskog Zavoda za hitnu medicinu dr. Leo Luetić i predstojnica Klinike za unutarnje bolesti dr. Daniela Marasović Krstulović.

U bolnici se doznaje da mu je tlak bio iznimno visok, trenutno je na opservaciji na kojoj bi se točno trebalo utvrditi zbog čega mu je pozlilo. U KBC Split je prevezen kolima Hitne medicinske pomoći i u bolnici će ostati cijelu noć.

Intendant HNK Split Srećko Šestan je za Hinu izjavio da će se reprizna izvedba za nedjelju najvjerojatnije odgoditi pogotovo zato što Ivica Čikeš nema zamjenu za svoju ulogu.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
20:25 12.03.2023.

nema zamjene za njegovu ulogu, .. pod hitno to popraviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije