Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
branko schmidt

Naša je jedina sreća što radikalna desnica još nema vođu, kad se pojavi, pomest će nas

30.07.2021.
u 09:12

Eminentni hrvatski redatelj na ovogodišnjem se Pulskom filmskom festivalu predstavio filmom "A bili smo vam dobri".

Komentara 47

ZS
ZNA SE
10:00 30.07.2021.

U Hrvatskoj nema radiklane desnice, ali itekako ima projugoslavenske filopartizanske ljevice(spd, muzemo,...)

DU
Deleted user
09:17 30.07.2021.

Uvaženi reditelj je malo zabrijao, namjerno ili slučajno je previdio da kod nas desnica jedva prelazi izborni prag. Nadam se da neće krenuti putem Pupovca i sličnih kojima se stalno pričinjaju 'ustaške guje' pogotovo tamo gdje ih nema Opusti se Branko, ljeto je. Ako trebaš scenarij za uzbudljiv film na toj temi ga nećeš naći

DU
Deleted user
09:38 30.07.2021.

Desnica je toliko "radikalna" da se svi tresemo od straha. Ali na srecu tu je ljevica koja ce nas spasit stvaranjem nobog neo-komunistickog drustva u kojem prava pojedinca postaju predmet odluke nekolicine pojedinaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije