Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK OSIJEK

Kako bi izgledao naš 'Seks i grad' ili 'Let iznad kukavičjeg gnijezda'?

Gola u kavezu,u Vidri, 8. ožujka
arhiva VL
09.01.2012.
u 14:00

Tri dramske predstave igrat će od 10. do 12. siječnja u sklopu manifestacije "Kazališni siječanjski popust"

U sklopu manifestacije "Kazališni siječanjski popust" u Osijeku će se od 10. do 12. siječnja predstaviti tri gostovanja. Prva je na rasporedu komedija "Opšta bolnica" Bosanskoga narodnog pozorišta iz Zenice u režiji Gorana Bulajića, koju reklamiraju kao balkanski pandan filmu "Let iznad kukavičjeg gnijezda". U srijedu igra "'Gola u kavezu" Ivana Lea Leme Kazališta Moruzgva iz Zagreba, opisivana kao naš "Seks i grad", a u četvrtak "Mjehur od sapunice" Ivana Gorana Viteza i Glumačke družine Histrion.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije