Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pierce Brosnan otkrio

Kako bi izgledao James Bond da ga je režirao pijani Tarantino?

Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
21.04.2020.
u 17:48

Redatelj Quentin Tarantino htio je snimiti film o Jamesu Bondu s Pierceom Brosnanom, svoje ideje izložio mu je - pijan.

Pierce Brosnan u nedavnom je intervjuu za Esquire ispričao o davnom susretu s redateljem Quentinom Tarantinom, koji mu je trebao predstaviti ideju za novi film o Jamesu Bondu. Dogodilo se to nakon uspjeha Tarantinova filma "Kill Bill Vol.2", a njih dvojica sastali su se u losanđeleskom hotelu Four Seasons i prilično se napili. 

Dogovor je bio u 19 sati, ispričao je Brosnan, no Tarantino je zapeo na presici. Dok ga je čekao, popio je martini, pa još jedan i tako se prilično "nacvrcao". Dok su započeli razgovore o Bondu, napio se i Tarantino, pa je zatim lupao po stolu i vikao: "Ti si najbolji James Bond! Želim raditi Jamesa Bonda!" ispričao je glumac. 

- U sebi sam mislio, smiri se, molim te, ali ne možeš Quentinu Tarantinu reći da se smiri - našalio se.

 

Brosnan ipak nije htio priznati kakvu mu je priču tada servirao slavni redatelj, ali ima još vremena da mu se ostvari želja - tko zna, možda ćemo u budućnosti gledati i tarantinovskog Bonda. 

Premijera posljednjeg u nizu filmova o slavnom špijunu 007 "No Time to Die", s Danielom Craigom (posljednji put) u naslovnoj ulozi, odgođena je zbog pandemije koronavirusa. Najnovijeg Bonda, za kojeg je naslovnu pjesmu napravila mlada zvijezda Billie Eilish, moći ćemo gledati u studenom ove godine. 

Komentara 4

Avatar KimberlyKU97
KimberlyKU97
10:59 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar RuthPU74
RuthPU74
09:44 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
00:31 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije