Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
selma blair i sarah michelle gellar

Glumice rekreirale slavni lezbijski poljubac iz "Okrutnih namjera"

Screenshot
25.06.2020.
u 13:19

Sarah Michelle Gellar i Selma Blair ponovile su slavni poljubac iz filma "Okrutne namjere".

Sarah Michelle Gellar i Selma Blair rekreirale su svoj slavni poljubac iz filma "Okrutne namjere". Glumice su tako proslavile 48. rođendan Selme Blair te na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljube kroz zaštitnu masku. 

- Dobila sam svoj poljubac - napisala je Gellar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got my kiss @selmablair

Objavu dijeli Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Za tu kultnu scenu iz tog tinejdžerskog filma iz 1999. godine, dobile su i MTV Movie Award za najbolji poljubac, a na dodjeli su ga ponovno izvele. 

"Okrutne namjere" je američka tinejdžerska drama nastala kao adaptacija romana "Opasne veze" Pierrea Choderlosa de Laclosa iz 1782. Radnja je iz Francuske 18. stoljeća pritom premještena u SAD 90-ih, a bavi se razuzdanom zlatnom mladeži iz prestižne newyorške srednje škole. Glavne uloge tumačili su Reese Whiterspoon, Sarah Michell Gellar, Selma Blair i Ryan Phillipe. 

Komentara 1

PA
pacoraban
14:32 25.06.2020.

mmmmm.....evo i mene....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije