Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRAVKA NETOČNOG NAVODA

Etta James: 'Ma nemam ja ništa protiv Beyonce!'

06.02.2009.
u 16:33

Nakon što je medijski prostor širom svijeta obletjela vijest da se legenda bluesa Etta James žestoko obrušila na Beyonce Knowles tijekom svojeg koncerta u Seattleu, stigao je i demanti 71-godišnje dive. Kaže, jest rekla ono što kažu da je rekla, ali nimalo ozbiljno.

- Ma nisam ja time mislila ništa loše. Čak i kad sam bila mala, uvijek sam bila sklona takvom komedijanju. Tako je bilo i sad. Nitko u publici u Seattleu nije me uzeo za ozbiljno, svi su se smijali na moje riječi. To što sam govorila nije bilo iz zlobe.

Kako bi i bilo kad se na premijeri filma "Cadillac Records" Etta sasvim lijepo družila s Beyonce, koja ju je glumila u tom filmu. (Dotični film je, inače, neslavno propao na kinoblagajnama, ali to nije ni zbog glume ni zbog glazbe; većina kritičara složila se da je sat i pol bilo premalo za takvu priču, te film izgleda "kao foršpan za dobru 10-satnu TV seriju".)

Etta je već izjavljivala da je Beyonce mnogo ljepša od nje, samo što ipak ne pjeva tako dobro, pa se i u ovom demantiju dotaknula te teme; upitana bi li ona Obami bolje otpjevala baladu "At Last", Etta James je rekla:

- Mislim da bih. Sramota je to reći, ali...

Inače, legenda Chess Reordsa nimalo se ne brine da bi joj predsjednik SAD-a mogao zamjeriti što je o njemu govorila kao o "onom tipu s velikim ušima":

- Ima on i važnijih briga od Ette James.

Prethodna vijest: Etta James: Išibat ću Beyonce po stražnjici!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije