Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo u kinima

Dobri glumci u neinventivnoj komediji o elitnim kuharima

renoX_nnn_kul_030712
arhiva
11.07.2012.
u 16:22

Jean Reno glumi Alexandrea Lagardea, iskusnog kuharskog majstora u kreativnoj krizi, koja nastupa baš u trenutku kad njegov restoran preuzima mladi direktor koji na njegovo mjesto želi dovesti pomodnog kuhara Cyrila Bossa

U kina dolazi The Chef, komedija francuskog redatelja Daniela Cohena sa slavnim Jeanom Renoom i Michaëlom Younom u glavnim ulogama. Reno glumi Alexandrea Lagardea, iskusnog kuharskog majstora u kreativnoj krizi, koja nastupa baš u trenutku kad njegov restoran preuzima mladi direktor koji na njegovo mjesto želi dovesti pomodnog kuhara Cyrila Bossa (James Gerard). U spašavanju posla i ugleda pomoć mu nudi mladi, anonimni kuhar Jacky (Michaël Youn), koji je odmalena gutao Lagardeove kuharice. Vrlo dobri glumci u korektno režiranoj ali neinventivnoj komediji mogli bi vam izmamiti pokoji smiješak, no ukupan je dojam da filmu očajnički nedostaje duha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije