Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"nemaju pojma"

DiCaprio i Pitt priznali da njihovi filmovi nemaju smisla

Foto: IMDb
07.01.2020.
u 16:06

Leonardo DiCaprio i Brad Pitt gostovali su u podcastu Marca Marona i priznali mu da im neke stvari u vezi njihovih filmova nisu baš najjasnije.

Leonardo DiCaprio, zvijezda jednog od najkonfuznijih filmova desetljeća, "Inception" Christophera Nolana, gostovao je s kolegom Bradom Pittom u podcastu Marca Marona. DiCaprio je prvi priznao kako "nema pojma" što se dogodilo na kraju "Inceptiona".

- Jednostavno budeš usredotočen na svog lika. Unesem se ja u priču, ali kad se radi o Christopheru Nolanu, njegovom umu i kako je to sve skupa složeno, svi su stalno pokušavali shvatiti u čemu je stvar - rekao je. 

Kada ga je Maron pitao ima li taj film uopće smisla, DiCaprio mu je odgovorio: "Ovisi o oku promatrača, valjda".  

Brad Pitt je zatim otkrio kako nije baš razumio neke dijelove radnje u filmu "Ad Astra" u kojem je nedavno glumio. 

- Ne mogu ti to objasniti, ni ja ne znam o čemu se radi - rekao je Pitt o završetku "Ad Astre".

Vjerujemo da je obožavateljima ovih filmova sada ipak malo lakše, jer koliko god bili uzbudljivi, na kraju zaista nismo imali pojma što je san, a što java. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:13 07.01.2020.

Nema veze Leonardo, evo ja ti sad slušam od Kiće Slabinca Zbog jedne divne crne žene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije