Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvrsna prilika za rast poslovanja

MOL Grupa preuzela ENI Hungaria

mol grupa
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
01.08.2016.
u 15:30

MOL Grupa povećala je time maloprodajnu mrežu na više od 2000 benzinskih postaja u deset zemalja srednje i istočne Europe

MOL Grupa danas je dovršila preuzimanje tvrtke ENI Hungaria, te je time povećala maloprodajnu mrežu na više od 2000 benzinskih postaja u deset zemalja srednje i istočne Europe. 

Ovaj je potez u potpunosti u skladu sa strategijom MOL Grupe koja predviđa širenje maloprodajne mreže i daljnju integraciju u segmentu prodaje.

Akviziciju ENI Hungaria koja u vlasništvu ima 173 Agipove benzinske postaje u Mađarskoj u MOL Grupi su okarakterizirali kao, izvrsnu priliku za rast poslovanja s obzirom 
na dobro pozicionirana prodajna mjesta u Budimpešti te uz autoceste.

Zadnja akvizicija je potvrda dugoročne strategije širenja MOL Grupe u sektoru maloprodaje, koja je u zadnje dvije godine preuzela 450 benzinskih postaja u pet srednjoeuropskih država.

> > MOL zaključio akviziciju slovenskog downstream poslovanja ENI-ja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije