Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagirali na istup

HSP AS: Milanovića može biti sram, bavi se osvetničkim i huškačkim akcijama

Božanović i Tepeš
Foto: Vedran Balen
29.12.2015.
u 12:09

U ovoj stranci navode kako je riječ o "običnoj provokaciji" usmjerenoj na destabiliziranje novoizabrane demokratske vlasti te kako se Milanović u svom "očaju i iskaljivanju bijesa" još jednom obrušio na novouspostavljenu parlamentarnu većinu, pri čemu je podvukao svoje davno iskazano neznanje o tomu tko tvori Domoljubnu koaliciju

HSP AS oštro osuđuje necivilizirani i uličarski nastup bivšeg premijera i napad na naše članove. Niti jedan od tri naša zastupnika nema nikakve veze sa zločinima, kriminalom i ustaštvom – ističe se u reagiranju HSP-a Ante Starčević na istup čelnika SDP-a Zorana Milanovića.

U ovoj stranci navode kako je riječ o "običnoj provokaciji" usmjerenoj na destabiliziranje novoizabrane demokratske vlasti te kako se Milanović u svom "očaju i iskaljivanju bijesa" još jednom obrušio na novouspostavljenu parlamentarnu većinu, pri čemu je podvukao svoje davno iskazano neznanje o tomu tko tvori Domoljubnu koaliciju.

– Ako pravaši pohvale dobrosusjedske odnose, onda smo popljuvani i optuživani za nekakva bratimljenja, a kada branimo hrvatske državotvorne interese, Milanović i njemu slični prozivaju nas ustašama – kažu u HSP-u AS.

Dodaju kako njihovu stranku čine pošteni ljudi i kako je riječ o istinskoj domoljubnoj organizaciji, što očito smeta bivšem premijeru koji nema kodeks ponašanja primjeren jednom hrvatskom građaninu.

– Milanovića može biti sram. Umjesto da se posveti temama gospodarske i razvojne strategije, on se bavi osvetničkim, huškačkim i diverzantskim akcijama. Radi dobrobiti hrvatskog čovjeka, nadamo se da će socijaldemokrati što prije izabrati novo vodstvo, a svog predsjednika i bivšeg najlošijeg hrvatskog premijera poslati u ropotarnicu povijesti – navodi se u priopćenju HSP-a AS koje potpisuju predsjednik i međunarodni tajnik stranke, Ivan Tepeš i Đuro Božanović. 

>> Orešković je nova nada i spas za hrvatsko gospodarstvo 

>> Proračun Grada Zagreba za 2016. usvojen. Neće biti prijevremenih izbora

Komentara 41

DU
Deleted user
12:18 29.12.2015.

Ne, ne radi se o provokaciji. Radi se o klasičnoj bezobraštini i neodgojenosti stopljenoj s kriptokomunističkim svjetonazorom gdje su svi oni koji ne misle kao vođa fašisti. Lijepljenjem takve etikete drugima zapravo etiketiraju sebe.

BI
bigstar
12:19 29.12.2015.

Jedini spas za sdpje da ocisti svoje redove od luzera i nesposobnjakovica koji ovako urlaju i vrijedaju iza kojih stoji samo podjela i razdor i koji sa socijaldemokracijom nemaju nista

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
12:13 29.12.2015.

Građani očekuju da se Hrvati unutar SDP-a odupru prosrpskim, nedemokratskim i militantnim politikama unutar te stranke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije