Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRINOVA Mala Pia teška je 3450 grama i dugačka 52 cm

Ivana Nobilo i Tony Cetinski dobili kćer

13.01.2009.
u 12:35

Tony Cetinski još je jednom osjetio čari roditeljstva! Njegova supruga Ivana Nobilo-Cetinski u noći na utorak u 4.07 sati rodila je zdravu curicu tešku 3450 grama i dugačku 52 centimetra. Njegova menadžerica nije htjela otkriti u kojem je gradu Ivana rodila, moleći pritom medije da poštuju privatnost poznatog para. No, ubrzo se doznalo da je riječ o riječkom KBC-u, pa se pretpostavlja da je rodila pod vodom.

Vijest stigla mms-om
- Svi smo presretni i uzbuđeni! Tony i Ivana nas nisu htjeli zvati i buditi usred noći, pa su nam sretnu vijest poslali mobitelom mms porukom. Tako smo dobili i slikicu malene. Odmah smo svi u obitelji jedni druge počeli nazivati, jer ja sam u Zagrebu, a moji roditelji su bili kod kuće u Rovinju. Tony i Ivana smješteni su u Rijeci, a i malena je već s njima u sobi. Ma, najvažnije je da je sve proteklo u redu - u jednom nam je dahu ispričao uzbuđeni stric, Tonyjev brat Matteo Cetinski.

Dodao je i da su presretni roditelji već odabrali ime za svoju kćer.

- Ali, ne bismo s time izlazili u javnost dok to ne bude 100 posto sigurno. Uostalom, oni sad žele privatnost. A novinari stalno zovu - kaže Matteo. Ipak, neslužbeno doznajemo da se djevojčica zove Pia.

Djedovi Mirko i Anto
I Tonijevu ocu Mirku Cetinskom fotografija u mobitelu uljepšala je dan.

- Sad sam na važnom sastanku, ali čim završim krenut ću u Rijeku da vidim unučicu - rekao je djed Mirko.

A novi djed Anto Nobilo nikad nije bio sretniji. Prvo što je danas ujutro ugledao bila je snimka Ivanine bebe.

- Kad sam se probudio, vidio sam poruku - sav ozaren, ne skidajući osmijeh s lica, rekao nam je Ivanin otac Anto Nobilo. Ali, i ništa više od toga, jer je njegov stav, kaže, da privatne stvari ne kometira u javnosti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?