Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVKO PEVEC

'Žalosno je, u Bjelovaru smo imali 5 ministara i ni jedan nije pomogao da se Pevec sačuva, dapače'

Višnja i Zdravko Pevec
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/6
20.04.2017.
u 20:25

Rekao je i kako je 'velika razlika između Agrokora i Peveca'.

Višnja i Zdravko Pevec, nekad uspješni poduzetnici, prvi put su nakon sedam godina pred kamerama govorili o propadanju njihove tvrtke. Peveci su svoju situaciju uspoređivali s trenutnim događanjima vezanim uz Agrokor.

- Žalosno je, u Bjelovaru smo imali 5 ministara u to vrijeme da ni jedan od tih ministara nije pomogao da se Pevec sačuva, dapače, ja bi rekao da su se distancirali još su i potkopavali - kazao je Zdravko za večerašnju emisiju Provjereno Nove TV i dodao da od danas od te tvrtke nema ništa, a vjeruje da se ipak mogla spasiti.

Rekao je i kako je 'velika razlika između Agrokora i Peveca'.

- Zato što je Pevec sve stvorio svojim radom. Od nule  je krenuo, iz garaže. To vam mogu kasnije i pokazati. Stvorio je firmu jednu uglednu, u Hrvatskoj sa 4 tisuće zaposlenih, 3 i pol milijarde prometa, 20 trgovačkih centara i raširio se van Hrvatske. Narasli smo preveliki i vjerojatno smo nekome smetali, to je razlog zašto su nas uništili. Ja sam bio garancija za sva svoja poslovanja sa svojom privatnom imovinom i kod izdavanja mjenica znači ja sam apsolutno za sva poslovanja garantirao svojom imovinom“, rekao je Zdravko Pevec za Provjereno.

- Htjeli su pokazati da smo mi lopovi, da smo mi pokrali novce, prebacili ih ne znam kuda i uništili firmu, a zapravo mi smo sve ulagali u firmu i ostali bez svega - izjavila je Višnja Pevec.

>> Nekoć veliki ponos Pevecovih ruši se da bi napravio mjesta za - drugi trgovački centar

>> Gdje su danas Pevecovi? Zdravko prodao vinograd Kinezima i radi na viličaru, Višnja se bavi slikanjem

Komentara 38

DU
Deleted user
20:45 20.04.2017.

Zdravkec i Kerum nisu znali gdje trebe dobro podmazati a i nisu dio udbaške hobotnice

BR
brodludjaka
22:30 20.04.2017.

Pa smetali ste Todoriću, da bi bio to što je bio. Lažac i kriminalac, kako će se na kraju ispostaviti.

Avatar mama mia
mama mia
22:15 20.04.2017.

Kad bi bili donatori HDZ-a onda vam se sigurno nebi dogodilo to što vam se dogodilo ali mislim ono pravi veliki donatori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije