Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjetar i kiša

Nevrijeme pogodilo Zagreb, susjede poharala tuča

Nevrijeme Zagreb
Foto: Marko Lukunić/ PIXSELL
1/14
12.06.2014.
u 17:36

DHMZ navodi da će se u Hrvatskoj u poslijepodnevnim satima postupno razviti oblaci te da će uslijediti pljuskovi i grmljavina, a moguće je i jače nevrijeme u sjeverozapadnom i zapadnom dijelu zemlje, lokalnog karaktera

Zagreb je oko 17 sati pogodilo snažno nevrijeme s kišom koje bi moglo pokvariti gledanje utakmica Brazil – Hrvatska na trgovima i terasama kafića.

Nevrijeme koje su za večeras najavili meteorolozi već je prije zahvatilo Sloveniju gdje je pljuštala tuča, upozorio je ARSO (Agencija Republike Slovenije za okoliš).

Izdano je narančasto upozorenje za veliku vjerojatnost nevremena gotovo u cijeloj zemlji – sjeverozapadnoj, jugozapadnoj i središnjoj Sloveniji od podneva do 18 sati.

Tuča je u ranim popodnevnim satima već padala, što su zabilježili tviteraši. DHMZ je naveo da će se u Hrvatskoj u poslijepodnevnim satima postupno razviti oblaci te da će uslijediti pljuskovi i grmljavina, a moguće je i jače nevrijeme koje će biti lokalnog karaktera u sjeverozapadnom i zapadnom dijelu zemlje. Temperature bi trebale pasti, ali ne znatno pa se za petak očekuje toplo, ali manje vruće vrijeme, s dnevnim temperaturama od 24 do 30 Celzijevih stupnjeva u kontinentalnome dijelu zemlje, a na Jadranu od 29 do 34 Celzijeva stupnja.

Nastupi li nevrijeme, pošaljite fotografije na javi@vecernji.net koje ćemo objaviti.

>> Grmljavinsko nevrijeme zahvatilo Dalmaciju, u Dugopolju padala tuča

Ključne riječi

Komentara 9

DA
dario2612
16:12 12.06.2014.

Nastupi li ne vrijeme, umjesto da potražite neki zaklon, izađite van i slikajte da večernjak može objaviti dok su njihovi novinari i fotoreporteri na sigurnom zaštićeni od istog nevremena

Avatar bosanac1951
bosanac1951
17:46 12.06.2014.

Kod mene u Remetincu puše ko vrag...A i jaka kiša... Mislili smo gledati TV na terasi caffe bara međutim ništa od toga.....Kako će ovi na Trgu Bana Jelačića ???

DU
Deleted user
19:08 12.06.2014.

U Dugom Selu je padala tuča poput velikih oraha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije