Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA PROMJENA

Grmljavinsko nevrijeme zahvatilo Dalmaciju, u Dugopolju padala tuča

grmljavina
Foto: Tin Juginović
1/2
11.06.2014.
u 20:53

Tijekom vikenda stiže jača promjena vremena, odnosno novo pogoršanje

Srijeda je diljem Dalmacije donijela nastavak vrućina, ali je dan obilježilo i mjestimice izraženo grmljavinsko nevrijeme, koje je na području Dugopolja donijelo i tuču, prenosi portal Crometeo.

Jak grmljavinski oblak prvo je zahvatio dio južne Dalmacije. U Konavlima je u kratko vrijeme palo 19 litara kiše po kvadratnom metru, a temperature zraka pale su za desetak Celizijevih stupnjeva.

Tek što se nevrijeme u južnoj Dalmaciji počelo smirivati, sa sjevera je Zagori srednje Dalmacije prišao novi sustav olujnih oblaka koji se najviše razvio na sinjskom području. U Sinju je u samo sat vremena pala 21 litra oborine po kvadratnom metru, a mjestimice su zabilježene bujice.

Crometeo navodi kako će se sljedećih dana nastaviti vrućine, dok će tijekom vikenda stići jača promjena vremena, odnosno novo pogoršanje.

 

>> Paklene vrućine od ranog jutra. Zaštitite se od sunca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije