Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv monetizacije

Stanić: Hvala narode, spasili smo naše autoceste!

Mijat Stanić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
26.10.2014.
u 16:04

Stanić je jučer kazao da su uvjereni kako imaju dovoljno potpisa za zahtjev za raspisivanjerm referenduma te da je u proteklih 15 dana dinamika skupljanja potpisa bila 30.000 do 40.000 potpisa dnevno

Nakon što je u subotu u ponoć istekao rok za prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma protiv monetizacije autocesta, Mijat Stanić, čelnik inicijative 'Ne damo naše autoceste' na svom je Facebook profilu napisao:

 'Spasili smo naše autoceste, hvala svim volonterima koji su strpljivo prikupljali potpise od prve do zadnje minute trpeći vremenske nepogode, pritiske, osporavanja, a ponekad i uvrede. Hvala svim građankama i građanima što se unatoč svim manipulacijama, zastrašivanjima, demagogiji i spinovima nisu dali zbuniti nego su potpisali za referendum protiv koncesije. Hvala svim medijima koji su korektno pratili našu akciju, a i onima koji su bili manje korektni,..učinak je bio isti, netko je potpisao zbog argumenata a netko zbog inata. Hvala i svima koji su na bilo kakav način pomogli, pa makar i dijeleći s nama želju za uspjeh akcije,...Jednostavno: Hvala narode, spasili smo naše autoceste'

Podsjetimo, Stanić je jučer kazao da su uvjereni kako imaju dovoljno potpisa za zahtjev za raspisivanjem referenduma te da je u proteklih 15 dana dinamika skupljanja potpisa bila 30.000 do 40.000 potpisa dnevno.

>> Stanić: Referenduma će biti i autoceste ostaju u vlasništvu građana

Komentara 57

CI
cicibela
16:32 26.10.2014.

Nakon ovoga, slijedi referendum za lustraciju.

Avatar navijač
navijač
16:39 26.10.2014.

Sad poslje predsjedničkih izbora kad dođe hrvatska predsjednica na redu je referendum za prijevremene parlamentarne izbore da se spasimo i ove nehrvatske vlade.

KP
karlo.petrik
16:21 26.10.2014.

Bravo decki .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije