Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iako je most odlučio podržati

Lovrinović: Neću dići ruku za proračun

Ivan Lovrinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.03.2016.
u 08:45

Ivan Lovrinović pita svoje glasače što bi mu savjetovali, kako da glasa u Saboru, budući da je obećao biti njihov glas u parlamentu

Nakon što je jučer drugi potpredsjednik Vlade Božo Petrov izjavio da će Most podržati prijedlog proračuna, noćas se na Facebooku oglasio Ivan Lovrinović koji je napisao da on neće dići ruku za poračun.

– I dok se energija troši kako uštedjeti ili prebaciti koji milijun, ja ću sutra govoriti o tome kako namaknuti milijarde kao pomoć u rješavanju problema javnih financija, Zato sam danas rekao da ću biti suzdržan glede proračuna jer ne znam hoće li Sabor i Vlada imati volje i odlučnosti napraviti značajne zaokrete u poticanju reformi. Proračun koji je prezentiran nije reformski jer se reforme nemaju čime financirati. On nastoji svakome ugoditi pa čak i ako to bila crkavica.

Rekao je i da se ne može majkama nuditi 7500 kuna za novorođenče, a onda slati poruku da najveći dio njih neće moći putovati u školu.

– DORH-u ne samo da se ne smije uzeti već mu treba dati još 16 milijuna kuna. Ne mogu vjerovati da bi netko želio smanjenjem proračuna još više onesposobiti ovu prevažnu instituciju čiji je ravnatelj. g. Cvitan nedavno u Saboru dramatično upozorio da nema osnovne uvjete rada.

Ivan Lovrinović pita svoje glasače što bi mu savjetovali, kako da glasa u Saboru, budući da je obećao biti njihov glas u parlamentu.

 

 

JADIKOVKE OKO PRORAČUNA ili NIŠTA NE PITAJ SAMO DIGNI RUKUBaš tako; kome uzeti kome dati? Jedni se žale, drugi su...

Posted by Ivan Lovrinović on Monday, March 14, 2016

>> Odbor za financije podržao prijedlog proračuna, jedino Mostov Ivan Lovrinović bio suzdržan

Komentara 30

DU
Deleted user
09:03 15.03.2016.

Haha, ovaj s kozijom bradicom od kada je izabran samo nešto neće. Pa reci što hoćeš! Ah, da, želiš biti guverner HNB-a! Hahahaha, tu si lisico, zato stalno prijetiš.

BR
brojevi
09:26 15.03.2016.

Mislim da je pitanje demografske obnove Hrvatske neusporedivo važnije od pitanja subvencija za učenički prijevoz. Ovakovom pronatalitetnom politikom neće nam biti potrebne ni škole a samim time ni prijevoz jer učenika neće biti. O dubljim posljedicama takvog stanja na budućnost RH ne treba više trošiti riječi.

DU
Deleted user
09:20 15.03.2016.

Gdje je tvojih 15 ruku MOST-a sa kojima se fališ? Zašto svi skupa ne odbijete proračun? Vis te jedna obična raštrkana grupica umišljnih egoista,ništa drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije