Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dvorcu lužnica

Dojmljiv koncert Božiću ususret KUD-a Ban Josip Jelačić

Božićni koncert u dvorcu Lužnica
Foto: Rajko Polić
1/6
11.12.2015.
u 23:20

Jelačićima su gostovali Muški pjevački zbor Bistrani, Zbor srednje škole isto Jelačićeva imena te klasični glazbeni duo.

U mistici dvorca Lužnica – Duhovno obrazovnog centra Marijin dvor, pod habitom zimske maglovite noći, glazbenici su pod vodstvom maestralnog i svekolikog glazbenika prof. Hrvoja Banaja stvorili ozračje tople Božićne noći.

Jelačićima su gostovali Muški pjevački zbor Bistrani, Zbor srednje škole isto Jelačićeva imena te klasični glazbeni duo.

Treba reći da zavidno okupljanje građana u zborove i glazbene grupe zaprešićkog kraja u kojima se ne njeguje samo jednostavni folklor i etnos nego i prave klasične i duhovne poslastice nesebično i angažirano u najvećoj mjeri potiče neumorni Banaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije