Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki koncert

Orkestar Zagrebačke filharmonije i djela velikih skladatelja

Orkestar Zagrebačke filharmonije
PR FOTO
08.03.2016.
u 13:21

Ne propustite još jedan veliki koncert koji nam spremaju naši glazbenici – ORKESTAR ZAGREBAČKE FILHARMONIJE.

U petak, 11. ožujka s početkom u 19:30sati ne propustite djela velikih svjetskih skladatelja, neizostavni Johannes Brahms i njegov Koncert za klavir i orkestar te Robert Schumann i veličanstvena 4. simfonija.

Debitantskim nastupom sa Zagrebačkom filharmonijom u veljači 2015.g. s pijanistom Eugenom Indjićem, maestro Jesko Sirvend osigurao si je pozivnicu da i u ovoj sezoni nastupi s našim orkestrom. Maestro Sirvend veliki je uspjeh postigao na prestižnom Nicolai Malko natjecanju za mlade dirigente koji mu je donio brojne angažmane koje je vlastitom izvrsnošću nastavio nizati.

Uz meastra Sirvenda, solistički nastup pripao je pijanistici Nadii Weintraub. Brojni svjetski mediji u epitetima su pisali o njenim nastupima -“Najtalentiranija pijanistica Izraela” - prema izraelskom tisku, "osobita i dojmljiva" prema The New York Timesu...

Nadia Weintraub ustrajno očarava publiku kao solistica i komorna glazbenica svojim originalnim izborom programa i opsežnim repertoarom u rasponu od klasike, romantizma do suvremene glazbe, Gershwina i američke glazbe.

Ne propustite veličanstveni niz velikih glazbenih ostvarenja - Samo u sezoni Zagrebačke filharmonije!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije