Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Petir:

'Borit ću se protiv GMO-a i pogubne politike multinacionalnih kompanija'

Marijana Petir
HSS
01.07.2014.
u 13:58

- Borit ću se protiv direktiva koje rastaču obitelj utemeljenu na braku između muškarca i žene - kazala je HSS-ova eurozastupnica.

HSS-ova eurozastupnica Marijana Petir kazala je nakon konstituirajuće sjednice Europskog parlamenta da će "marljivo, radišno, čestito, domoljubno i kršćanski obnašati svoju dužnost zastupnice".

- Još uvijek pregovaram za ulazak u Odbor za poljoprivredu i ruralni razvoj koji žele sve velike zemlje, no Hrvatskoj je važno da ima zagovornika koji će štiti naša obiteljska poljoprivredna gospodarstva i tradicionalni način proizvodnje hrane i ja ću to biti kao i uvijek do sada" - rekla je Petir, izvijestili su iz HSS-a.

Najavila je da će se boriti protiv GMO-a i "pogubne politike koje nameću multinacionalne kompanije i štitit ću one koji proizvode hranu i čuvaju selo i hrvatski prostor". - Borit ću se protiv direktiva koje rastaču obitelj utemeljenu na braku između muškarca i žene i koje odriču ljudima pravo da postupaju u skladu sa savješću - zaključila je Petir.

>>Zašto hadezeovci vole pravašicu Ružu Tomašić i 'seljanku' Marijanu Petir

>>Marijana Petir: Bit ću glas hrvatskog seljaka i zalagati se za naše katoličke vrijednosti

Komentara 5

KO
kojesta
22:12 01.07.2014.

hr. se javno izborila za industrijalizaciju u poljoprivredi tj. pesticide i gmo. to znaci ovisnost od trovaca i lihvara. u drugim drzavama organiziraju se vec desetljeca obiteljske udruge u eko poljpr. tj. nisu ovisni o nikome, siti su, odrzavaju zemljiste (napr. od erozije i nametnika), imaju time i vl. energ. sistem i mogu nahraniti podosta stanovnistva. zasto to u hr. nije moguce?

Avatar neidemdalje
neidemdalje
22:31 02.07.2014.

najviše me strah ovih boraca u ime križa...

OG
Oger
10:24 03.07.2014.

Dajte joj u Bruxellesu nadjite decka pa da od nje bude mir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije