Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor na Ultru

Grdović, Stavros i Zečić održat će zajednički maratonski koncert 25. 10. u Varaždinu

jasmin stavros
Foto: PR FOTO
16.10.2014.
u 17:02

S razlogom okrunjeni titulom 'kraljevi zabave', ovi izvođači osim toga, poznati su i po samostalnim maratonskim koncertima, a kada se na istoj pozornici udruže sva trojica onda je zagarantirana cjelovečernja fešta do jutra, koju čak toleriraju i 'pravila' o trajanju koncerta u Areni Varaždin...

–- "Tri kralja"  imaju odgovor na Ultra festival – u šali je izjavio Dalibor Petko, aludirajući na skorašnji zajednički koncert Dražena Zečića, Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa, zakazan za 25. 10. 2014. u Areni Varaždin, a za koji nemaju predviđeno vrijeme trajanja.

– Predlažem svim posjetiteljima koji će doći na naš zajednički koncert da sa sobom ponesu sendviče jer kada Jasmin, Mladen i ja krenemo, nema tako brzo kraja – dodao je Zečić.

S razlogom okrunjeni titulom "kraljevi zabave", ovi izvođači poznati su i po samostalnim maratonskim koncertima, a kada se na istoj pozornici udruže sva trojica, zagarantirana je cjelovečernja fešta do jutra, koju čak toleriraju i "pravila" o trajanju koncerta u Areni Varaždin.

Prvi koncert nadmašio je sva očekivanja publike i samih izvođača tako da se novi koncert očekuje s velikim nestrpljenjem.

A kako i ne bi kada se ne događaju tako često  koncerti dulji od čak pet sati u komadu!

– Stakija sam nekoliko puta pustio da nastupi prvi i dogovorili smo minutažu čak u sekundu, ne u minutu, međutim on to uvijek prebaci pa sam jednom na red došao u 6 ujutro. Činim to iz poštovanja prema njemu jer g. Stavros je prvi počeo pjevati, prije mnogo godina, za mene se nije ni čulo kada je on već imao hitove. Tako da zvijezde uvijek idu posljednje, kao šlag na kraju. To je  pravilo na estradi i ja to poštujem. Prije dvanaest godina svi su me gurali da nastupam prvi, ja bih uvijek bio prvi, a prihvaćam i ulogu da otvorim ovakav koncert – rekao je Dražen Zečić.

Nakon prošlogodišnjeg koncerta u Čakovcu gdje su nastupili zajedno "Tri kralja zabave" 25.10. dolaze u Arenu Varaždin!

Interes za ovaj koncert je velik jer je ovo dobitna kombinacija za sve ljubitelje dobre glazbe i odličnog provoda. Najavljen je dolazak fanova iz cijele Hrvatske, a ni naši susjedi iz Slovenije ovakav provod neće htjeti propustiti.  

 Ulaznice su u prodaji, a možete ih kupiti na prodajnim mjestima:

VARAŽDIN – Rock art caffe, Barfly, Caffe bar Timeout, Suvenirnica Varaždinskih vijesti

IVANEC – Kavana Ivana

LUDBREG – Peoples bar

NOVI MAROF – Caffe bar Inn

ČAKOVEC – Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin

PRELOG – Hotel Panorama

MURSKO SREDIŠĆE – Pizzeria Vuri

PALOVEC – Domino bar, Eventim.hr

>>Stavros bi napokon mogao dobiti 199 tisuća kuna koje je posudio D. Hojanu

>>Marin Čilić: Hvala dragom Bogu i Gospi što su mi pokazali put

Komentara 2

DU
Deleted user
17:38 16.10.2014.

ovo je gore od ebole.....

Avatar Daruvar_
Daruvar_
18:14 16.10.2014.

Za ove je nadripjevače Jelena Rozga šampionka stila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije