Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal na hrt-u

Alen Vitasović izbačen iz kviza Daniele Trbović jer je na snimanje došao pijan!

alen vitasović
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/2
20.11.2015.
u 14:34

Vitasović je već pripit stigao na snimanje kviza. Bio je nervozan pa je poželio popiti bevandu, otišao je u kantinu na HRT-u, a kada su mu rekli da ne poslužuju alkohol, izgubio je kontrolu

Pjevač Alen Vitasović zbog alkohola je ostao bez gostovanja u novom kvizu Daniele Trbović "BezVeze". Kako pišu 24 sata, Vitasović je već pripit stigao na snimanje kviza. Bio je nervozan pa je poželio popiti bevandu, otišao je u kantinu na HRT-u, a kada su mu rekli da ne poslužuju alkohol, izgubio je kontrolu.

Vitasović je istrčao iz zgrade HRT-a, preskočio ogradu i ušao u kafić u blizini državne televizije te naručio piće.

– Nije istina da sam se napio. Nisam nastupio u kvizu jer sam imao nekih problema, između ostalog i bolest u obitelji. Poštujem HTV i nastupit ću neki drugi put – rekao je Vitasović.

No, na HTV-u su potvrdili da s Vitasovićem nisu uspjeli odraditi natjecanje jer je pjevač bio alkoholiziran. Zabranili su mu ulazak u samoborsku kuriju, gdje su natjecatelji u izolaciji, pa je umjesto pjevača ranije od planiranog ušao pisac Hrvoje Šalković.

>> Vitasović: Teško je živjeti na moj način

Komentara 22

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
14:47 20.11.2015.

Pa covjek pije za svoje i zakaj su ga izbacili ne razmem pa kad bi ove kaj su pod gasom u saboru i piju na nas racun a i voze pa i gaze na nas racun izbacili sabornica bi bila prazna

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
15:17 20.11.2015.

Kod te Frljićeve orjunašice samo "namaza" i možeš doći.

NE
Neonacionalist
16:04 20.11.2015.

Ovu Trbovičku treba izbaciti sa HRT-a pa neka ide radit tamo preko Drine na TV Banja Koviljača ili nešto sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije