Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moments

Facebook predstavio zasebnu aplikaciju za dijeljenje fotki

Facebook Moments
Foto: Facebook
1/2
16.06.2015.
u 12:42

Moments okuplja sve fotografije na kojima se vi nalazite, bez obzira na to jeste li ih snimili vi ili vaši prijatelji

Facebook je predstavio novu zasebnu aplikaciju za dijeljenje fotografija, Moments. Zasad je dostupna samo u SAD-u za iOS i Android, no Facebook najavljuje da će stići i u druge države.

Svrha Momentsa je da korisnicima omogući dijeljenje svojih fotografija na kojima se nalaze njihovi prijatelji, ali i dobivanje tuđih fotografija na kojima se oni sami nalaze. Moments okuplja sve fotografije s nekog događaja, poput vjenčanja, na kojima se vi nalazite, bez obzira na to jeste li ih snimili vi ili vaši prijatelji, a sve je navodno privatno.

Omogućeno je i pretraživanje konkretnih fotki. Moments također koristi tehnologiju za prepoznavanje lica kako bi grupirao fotografije prema tome tko se na njima nalazi.

 

>> Koristite li Facebook Messenger, možete odahnuti

>> Zafrkavao policiju na fejsu, nije očekivao ovaj odgovor

Komentara 1

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
12:55 16.06.2015.

Pa ne živimo mi uAmerici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije