Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISTIO NOŽ

Policija ulovila razbojnika odgovornog za 12 pljački u Zadru

privođenje
Goran Stanzl/PIXSELL
13.01.2017.
u 09:20

Razbojnik je u pljačkama prijetio nožem, a trgovinu u Ulici Franka Lisice opljačkao je ukupno četiri puta.

Zadarska policija stala je na kraj razbojniku (41) je počinio 12 razbojništva u kojima je otuđio više od desetak tisuća kuna. 

Muškarac je uhićen u srijedu nakon što je opljačkao trgovinu u Ulici Franka Lisice u Zadru. Razbojnik je u pljačkama prijetio nožem, a trgovinu u Ulici Franka Lisice opljačkao je ukupno četiri puta. Dva puta mu je bila meta benzinska postaja, a novac je otuđio i u poslovnici lutrije.

- Materijalna šteta iznosi četrdesetak tisuća kuna, a nakon dovršenog istraživanja 41-godišnjak je, uz kaznenu prijavu zbog razbojništava i teškog ubojstva u pokušaju priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - stoji u priopćenju.

>> Maskirani razbojnik nakon pljačke trgovine, policajca ozlijedio nožem

Ključne riječi

Komentara 3

XN
xnet0822
09:55 13.01.2017.

Jedan lihvar manje, bit će ih još !

ST
Stipan
09:36 13.01.2017.

Kako se taj zove? Ime i prezime .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije