Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILOVAO STANARKU

Karlovačka policija istražuje slučaj silovanja u studentskom domu, priveden 20-godišnji mladić

Studentski dom u Karlovcu
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
15.11.2016.
u 10:45

Ravnatelj karlovačkog Studentskog centra Davor Jurčević rekao je Hini kako je policija u ponedjeljak privela jednog njihova stanara, ali da on nema saznanja o tome što se točno dogodilo

Karlovačka policija potvrdila je u utorak da je privela 20-godišnjeg mladića kojega sumnjiči da je u noći sa subote na nedjelju silovao punoljetnu žensku osobu, a doznaje se da se silovanje dogodilo u studentskom domu u Karlovcu.

Ravnatelj karlovačkog Studentskog centra Davor Jurčević rekao je Hini kako je policija u ponedjeljak privela jednog njihova stanara, ali da on nema saznanja o tome što se točno dogodilo.

Izrazio je žaljenje ako je, pokažu li se točnima takve informacije, u noći sa subote na nedjelju taj mladić silovao jednu njihovu stanarku, naglasivši da je u studentskom domu kontrola ulazaka i izlazaka bolja nego u drugim domovima, jer porta i recepcija rade 24 sata na dan, a u zgradu se ulazi uz osobne kartice.

– Mi ne znamo što se točno dogodilo i najbolje je da se istraga vodi u miru, pogotovo zbog interesa zaštite žrtve. No, želim naglasiti da su naši stanari punoljetni, da se druže po dnevnim boravcima koji su na svakom katu, kao i čajne kuhinje, i ma što se događa među njima, moraju znati da su odgovorni za svoje ponašanje – rekao je Jurčević.

Upitan jesu li katovi odvojeni po spolu, Jurčević je kazao da nisu, kao ni u drugim domovima poput onih u Zagrebu. Međutim, postoji mogućnost da uz posebnu izjavu smještaj u dvokrevetnu studentsku sobu dobiju mladić i djevojka, što u karlovačkom domu zasad nije učinio nijedan od 150 stanara.

>> Od petorice za silovanje maloljetnice osuđena samo dvojica, Državno odvjetništvo podnijelo žalbu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije