Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko:

Predsjedničke izbore dobit će kandidat koji nije bio član KPJ

Tomislav Karamarko
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
12.09.2014.
u 21:14

Dodao je da Vlada vodi katastrofalnu gospodarsku politiku.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko najavio je u Kupresu, gdje je podržao HDZ BiH na početku kampanje za opće izbore u BiH, da će na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj pobijediti Kolinda Grabar Kitarović, odnosno kandidat “koji nije bio član Komunističke partije Jugoslavije”.

“Očekujemo da ćemo pobijediti i konačno imati predsjednika Republike nakon dr. Tuđmana koji ima senzibilitet za Hrvate u Hrvatskoj i BiH”, rekao je Karamarko. Dodao je da Vlada vodi katastrofalnu gospodarsku politiku. 

>> Karamarko i Kosor – poruka puno bitnija od izbornog potencijala

Komentara 149

VA
Varazdinec
21:59 12.09.2014.

Pohvala za navedeno!!!!dosta nam je vise i tita i jugoslavije!!

Avatar bok
bok
21:42 12.09.2014.

Ne moze osoba koja je u bivsem totalitarnim sustavu bila protiv Hrvatske i demokracije biti na bilo kakvoj funkciji u demokratskoj Hrvatskoj. Te osobe trebe hitno ukloniti iz javnih funkcija.

Avatar bok
bok
22:12 12.09.2014.

Treba provesti i lustraciju unutar HDZ gdje su se uvukli svakavi partijasi kojima je bio i cilj razoriti stranku i nemilu im drzavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije