Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukradite ideju za novu

Bivša misica za doček bira kratku haljinu i crveno donje rublje za sreću

Božićni lookbook studija Marcela
Foto: Dario Godić
1/9
24.12.2013.
u 12:17

Šminka, frizura i savršena haljina za Novu – ukradite ideju od misica

Blagdanske su zabave, a posebno doček Nove godine idealna prilika za svaku ženu koja (barem) jednu noć u životu želi provesti osjećajući se kao diva. Tom idejom vodili su se i u studiju Marcela pa su pozvali bivše hrvatske misice Ivanu Ergić, Rajnu Raguž i Ninu Slamić Gudeljević te Alku Vuicu i Ivanu Delač Đolo da zablistaju u ekskluzivnom božićnom lookbooku pred objektivom Darija Godića. Sjajno su se uklopile u predsjednički apartman zagrebačkog hotela Sheraton odjenuvši svečane haljine studija Sherri Hill.

Svjetlucavi make-up

Kako se urediti za blagdane i kako u izgled unijeti dašak hollywoodskog glamoura savjetuje vizažistica Marijana Kužina, bivša Miss Universe Hrvatske koja je odradila make-up za snimanje editorijala.

– Glitter, shimmer ili šljokice gotovo su neizostavan dio novogodišnjeg looka, jer je to idealna prigoda da svojem svakodnevnom izgledu dodate malo sjaja i glamoura. Oči su najčešći izbor kada je riječ o nanošenju glittera.

Odaberite sjenilo bogato glitterom ili preko svog omiljenog sjenila nanesite sjaj u prahu. Ako nemate umjetne trepavice sa kristalićima, možete obične umjetne trepavice nalakirati lakom za kosu te ih umočiti u glitter prah ili prijeći preko njih šljokičastim tušem. Ako pak želite umjesto očiju naglasiti usne, najbolje je birati glossy sjajilo ili nezaobilazan crveni ruž, savjetuje vizažistica.

Njegovana kosa

I frizura mora biti prigodna pa Jadranka Pezo savjetuje čitateljice da je njegovana kosa najljepša kosa.

– Frizura za posljednju noć u godini trebala bi biti u skladu s tom prigodom, mora biti posebna i svakako izdržati cijelu noć. Postoji puno načina da elegantno i profinjeno podignete kosu, stoga je lijepa punđa odabir većine mladih dama ako birate glamuroznu večernju haljinu. U trendu je volumen i nježni valovi, no svakako za doček birajte frizuru u kojoj ćete se osjećati najbolje, kaže J. Pezo. Stilisti studia Marcela Anamary Mužar i Josip Križnjak odabrali su elegantne frizure za snimanje ovog lookbooka.

No, i najljepše žene u Hrvatskoj imaju svoje male trikove kako zasjati u najluđoj noći. Rajna Raguž uživa u novogodišnjem dotjerivanju te dodavanju glamuroznih detalja poput nezaobilaznog crvenog ruža.
Alka Vuica putuje s voljenom osobom u toplije krajeve gdje će dočekati i Novu godinu, a haljinu za ispraćaj 2013. godine pažljivo će odabrati.
U toplije krajeve na doček 2014. godine će i nekadašnja misica Nina Slamić kojoj suprug Hrvoje Gudeljević priprema iznenađenje. Nini će pridružiti Ivana Delač Đolo sa suprugom Ivicom. Obje za doček biraju glamurozan make-up i elegantnu večernju haljinu.


Ivana Ergić Božić će provesti tradicionalno kod kuće u Vodicama. Kaže da je njezin najbolji provod za Badnjak kad se okuplja njezina cijela obitelj. Za Novu Godinu putuje sa dečkom Marinom u Pariz, no nije isključena ni romantična Venecija. Praktična je što se tiče šminkanja i odijevanja za doček, bitno joj je da se odjeća ugodno i toplo jer je jako zimogrozna.

Parizom će šetati u toploj bundi i rukavicama, a za novogodišnje slavlje odabrala je kratku haljinicu i crveno donje rublje za sreću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije