Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krie Design

Uz ove haljine ulazak u Novu 2014. bit će glamurozan i sa stilom

Krie Design
Foto: Lorna Kijurko
1/9
23.12.2013.
u 13:18

Haljine su jednostavnih klasičnih linija, uskih rukava sa zanimljivim dodacima pepluna od perja koji daju poseban, glamurozan izgled svakoj kombinaciji.

Božićna mini kolekcija dizajnerice Kristine Burje poznate pod nazivom Krie prava su modna poslastica za nadolazeće blagdane.

Svjelucave haljinice mogu se pronaći u Radićevoj ulici 12 u Zagrebu, a pravi su izbor za sve djevojke i žene koje žele biti posve sigurne kako će u Novu 2014. ući glamurozne i sa stilom.

Mini kolekcija već je osvojila mnoge upravo zbog kvalitetnih materijala koji su imperativ. Haljine su jednostavnih klasičnih linija, uskih rukava sa zanimljivim dodacima pepluna od perja koji daju poseban, glamurozan izgled svakoj kombinaciji.

Ove haljine pristaju svima i lako se kombiniraju i prilagođavaju vašem stilu, kaže dizajnerica koja je pripremila i nakit kako bi party-look bio potpun.

Svečani editorijal snimila je Lorna Kijurko, šminka je djelo Nicole Massan, a frizura GT salona Zagreb.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije