Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moj Zaba start

Zaba u 5 godina za 50 startupa dodijelila 5 milijuna kuna

Zagreb: Dodijeljene nagrade natječaja Moj Zaba Start
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/18
25.10.2018.
u 19:23

U kategoriji poduzetništva prvu je nagradu osvojio projekt Hip rehabilitation device Filipa Sironića

U pet godina natječaja Moj Zaba start Zagrebačka je banka s 5 milijuna kn potaknula 50 projekata poduzetništva, znanosti i društva, a danas su, između 30 finalista, izabrani dobitnici za 2018.

U kategoriji poduzetništva prvu je nagradu osvojio projekt Hip rehabilitation device Filipa Sironića, drugoplasirani je projekt SightRuntvrtke Adventure Donkey, treću su dobile drvene natikače s promjenjivim gornjištima Lels obrta. U kategoriji kultura i znanost laureati su KBC Zagreb s elektroničkim sustavom za unos i analizu podataka pacijenata s rakom prostate, biopolimerne mikrokapsule za zaštitu i ishranu bilja Agronomskog fakulteta u Zagrebu i knjiga Dracula s fotosenzibilnim bojama izdavačke kuće Amaranthine Books.

Pogledajte video dodjele:

U kategoriji društvo nagrađeni su uređenje volonterskog centra s prenoćištem Udruge za promicanje potreba djece i mladih Smiješak za sve, Mala tvornica sreće Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači te projekt Go Scouting Croatia Saveza izviđača Hrvatske. Prvonagrađeni su dobili po 120.000 kn, druga mjesta 100.000, a treća 80.000 kn. Po 30.000 kn iznose i tri nagrade javnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije