Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ukrajincima neće trebati vize za zimske praznike u Hrvatskoj

Trg bana Jelaćića
Arhivska fotografija
02.11.2009.
u 00:27

Privremeno ukidanje viza za Ukrajince trebalo bi vrijediti za zimskih praznika i božićnih blagdana.

ZAGREB – Ukrajina je zatražila od Hrvatske da ukine privremeni vizni režim za svoje građane tijekom zimskih praznika i božićnih blagdana. Molbu za ukidanje viza ukrajinski veleposlanik u Hrvatskoj Boris Zaičuk predao je hrvatskom ministru unutarnjih poslova Tomislavu Karamarku.

Privremeno ukidanje viza za Ukrajince trebalo bi vrijediti za zimskih praznika i božićnih blagdana, što bi, rekli su u ukrajinskom veleposlanstvu, dalo impuls turizmu te trgovinskim odnosima dviju zemalja. Hrvatska je, inače, već ublažila vizni režim s Ukrajinom, i to ljetos.

Komentara 4

OB
-obrisani-
00:47 02.11.2009.

ako to ukrainci ove godine nisu zasluzili tko je

LI
Libela
01:24 02.11.2009.

Nije dovoljno ukinuti vize. Treba uvesti autobusnu i avionsku liniju, da ti turisti i mogu doći. Međutim, u Ukrajini su škole zatvorene radi svinjske gripe.

LI
Libela
02:05 02.11.2009.

Magic - Srbija nije slavenska zemlja, nego slavenofona. Nju naseljava samo cca 16% Slavena. Dakle ta priča o slavenstvu je zastarjela, znanstveno pobijena. Zamisli koliko je godina trebalo za ukidanje viza, skoro 20, samo zbog potrebe za ratovanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije