Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpovoljnija kupnja

Saznajte kojih 10 budžet proizvoda se isplati kupiti

Trgovacke marke
Thinkstock
25.05.2012.
u 10:23

Ako želite proći povoljno i pronaći za tu cijenu kvalitetne proizvode onda su budget proizvodi idealan odabir. Saznajte koje se proizvode isplati kupiti povoljnije

Budžet proizvodi, točnije trgovačke marke idealan su odabir kada za određene proizvode želite izdvojiti što manje novca. Uostalom, ako smo za neku stvar uvjerili kako nam nudi dobar omjer cijene i kvalitete, te na taj način parira i skupljim proizvodima - zašto u to ne biste investirali? U širokoj ponudi budget proizvoda ponekad je teško izdvojiti one najbolje i koje zapravo vrijedi imati u kućanstvu. Donosimo vam deset budget proizvoda iz područja higijene i osnovnih živežnih namirnica koje vam se isplati kupiti povoljnije. 

Higijena 

1. Kozmetički proizvodi – sapuni, kupke i druga kozmetička sredstva idealni su da ih kupite po nižim cijenama, prvenstveno jer ih trošimo u većim količinama. Nitko ne želi plaćati skupo nešto što ćemo zamijeniti za tjedan dana. 

2. Toaletni papir – ovo je isto jedna od stavki koju trošimo u velikoj mjeri. Nikako se ne isplati davati veće svote novce na nešto što je ionako potrošna roba. 

3. Sredstva za čišćenje – bez obzira koliko platili neki proizvod za čišćenje, ne mora značiti da je onaj skuplji ujedno bolji i da bolje čisti. Oni najjednostavniji na kraju ispadnu i najbolji. 

Ostatak članka pročitajte na Pametnoj kuni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije