Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Održana izvanredna skupština Zagrebačke burze

Na izvanredenoj skupštini Zagrebačke burze izabrani su članovi Nadzornog odbora, sukladno Zakonu o tržištu kapitala. Konstituirajuća sjednica novoga Nadzornog odbora održat će se što je prije moguće.
08. prosinca 2009. u 15:17 0 komentara 13 prikaza
burza
Foto: Patrik Macek

ZAGREB - Na danas održanoj izvanrednoj skupštini Zagrebačke burze izabrani su članovi Nadzornog odbora, sukladno Zakonu o tržištu kapitala. 

U Nadzorni odbor ušli su Ratko Bajakić, Dubravko Štimac, prof. dr. Marijan Palić, Ivan Tadin, Domagoj Hruška, mr. sci. na Ekonomskom fakultetu, Marijan Cingula, mr. sci. na Ekonomskom fakultetu, Tonči Lazibat, prof. dr. sci. na Ekonomskom fakultetu, Petar Miladin, prof. dr. sci. na Pravnom fakultetu, te Plinio Cuccurin, dipl. iur, priopćeno je danas iz Zagrebačke burze.

Prema riječima glasnogovornika Zagrebačke burze Željka Karduma konstituirajuća sjednica novoga Nadzornog odbora održat će se što je prije moguće.

 

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.