Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova aplikacija Croatia Airlines

Od sada i opcija praćenja statusa leta

Croatia Airlines
Igor Šoban/PIXSELL
23.07.2019.
u 18:31

U Croatia Airlinesu ističu da osim toga, korisnici odsad mogu koristiti i opciju odjave s leta kao i mogućnost prijave više putnika za let

Croatia Airlines, u povodu 30. obljetnice osnivanja, redizajnirao je i osvježio svoju mobilnu aplikacija za uređaje s iOS i Android operativnim sustavom. Aplikacija je dostupna na četiri jezika – engleskom, njemačkom, francuskom i hrvatskom, putnicima hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika odsad nudi još jednostavniju i bržu prijavu za let, osobito zbog mogućnosti skeniranja osobnih dokumenta pri čemu svi podaci odmah postaju dostupni za korištenje, a istodobno ostaju pohranjeni za svaku kasniju prijavu.

U Croatia Airlinesu ističu da osim toga, korisnici odsad mogu koristiti i opciju odjave s leta kao i mogućnost prijave više putnika za let. Funkcionalnost aplikacije, navode iz nacionalne avio kompanije, dodatno je poboljšana opcijom praćenja statusa letova u realnom vremenu, i to jednostavnim unosom broja leta, linije ili zračne luke, pri čemu korisnik dobiva informacije izravno iz operativnog sustava kompanije, dakle trenutni uvid u status svog leta.

Redizajnirana aplikacija i dalje sadrži mnoge druge funkcionalnosti kao što su kupnja karte, pretraga reda letenja, pregled rezervacije, kao i ponude za na nova putovanja, informacije o dopuštenoj količini prtljage, uvjete putovanja s djecom ili kućnim ljubimcima te uslugama koje se nude tijekom leta. Nova je aplikacija rezultat rada internog digitalnog tima CA uz podršku vanjskih stručnjaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije