Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBIJENA GRANICA

Novi rekord: Portal Poslovnog dnevnika posjetilo više od milijun korisnika

pOSLOVNI DNEVNIK
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
1/7
10.10.2019.
u 17:25

Iznimno smo ponosni i zahvalni našim vjernim forumašima i čitateljima koji svakodnevno prepoznaju naš rad i trud, kažu iz redakcije.

Čak 1.000.526 korisnika posjetilo je portal poslovni.hr u rujnu ove godine (prema službenoj metrici Gemius Audience). Time je oboren rekord iz srpnja kada je portal posjetilo fantastičnih 991.742 jedinstvenih korisnika, te je ujedno probijena granica od milijun korisnika.

"Iznimno smo ponosni i zahvalni našim vjernim forumašima i čitateljima koji svakodnevno prepoznaju naš rad i trud", kažu iz redakcije.

Ovim rezultatom i devetom pozicijom na Gemiusu, Poslovni dnevnik još je više učvrstio svoju poziciju broja 1 u segmentu „business“ na hrvatskom tržištu, a ujedno i pokazao da portal ima vjernu publiku i najveću online zajednicu korisnika okupljenu oko financijskih i poslovnih tema. 

„Svakako autorski članci te istraživački pristup temama privlači i sve veći broj novih korisnika te smo iznimno ponosni i zahvalni našim vjernim forumašima i čitateljima koji svakodnevno prepoznaju naš rad i trud“, poručila je redakcija Poslovnog dnevnika.

Komentara 2

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
18:09 10.10.2019.

Odličan je Poslovni. Jedina im je mana što često prenose poslovne vijesti iz Hine, u kojoj netko namjerno konstantno negativno farba svaku vijest o gospodarskom rastu ili uopće pozitivnu vijest o hrvatskoj ekonomiji.

SA
samoborka
23:17 10.10.2019.

Premalo vijesti i analiza iz zemalja sredisnje i zapadne Europe, a previse suvisnog piskaranja o balkanskim zemljama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije