Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Nude posao na prekrasnom otočiću: 'Upusti se u idiličnu avanturu'

Sve što trebaš je odlučiti se upustiti u takvu idiličnu avanturu. A ta avantura zove se trgovac/trgovkinja na otoku Sestrunju. Mjesni odbor u potrazi je za osobom koja bi radila u trgovini mještovitom robom u jednom lokalnom trgovačkom lancu - stoji u oglasu.
03. travnja 2019. u 14:45 4 komentara 1308 prikaza
Sestrunj
Foto: Željko Mršić/PIXSELL

Na Sestrunju, jednom od najmanjih i najljepših naseljenih otoka zadarskoga arhipelaga, traže čovjeka za "avanturu" - to jest posao trgovca, odnosno trgovkinje.

Ikea Karijere Traži se novi šef Ikee za jugoistočnu Europu

Na Facebook-stranici otoka objavili su oglas u kojem nižu prednosti rada na prekrasnom otočiću.

- Zamisli da imaš posao na otoku u zadarskom arhipelagu, osiguran stan na cijelu godinu dok radiš i plaću za ono što radiš. Uz to idu i sunce, more i netaknuta priroda. Sve što trebaš je odlučiti se upustiti u takvu idiličnu avanturu. A ta avantura zove se trgovac/trgovkinja na otoku Sestrunju. Mjesni odbor u potrazi je za osobom koja bi radila u trgovini mještovitom robom u jednom lokalnom trgovačkom lancu - stoji u oglasu.

Kako navodi portal Naši Školji, trgovina se nalazi u Prisligu, a trgovac će dobiti dvosobni stan koji je prije dvije godine u nekadašnjoj školskoj zgradi kompletno uredila i renovirala Općina Preko.

Oglas traje dok se ne nađe osoba koja bi radila taj posao, a za sve informacije i preporuke zainteresirani se mogu javiti na email mo.sestrunj@preko.hr ili u inbox stranice na Facebooku

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • ObrenM:

    Steta sto ovdje nema policije,da napravi red kod ovolike navale za radno mjesto sa placom do 3000 kuna.Posebice ce standardu pomoci lijep pogled,more i morski zrak.

  • autoritet:

    Simpa je Sestrunj - ljeti i živ, pun iseljenika, ali zimi je to mjesto za poseban tip osobe. Sretno s potragom.

  • BakaMraz:

    Prepostavljam, za dostojanstveni minimalac, kako ponosno izvali Njonjo!