Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karijere

Traži se novi šef Ikee za jugoistočnu Europu

Ikea
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
03.04.2019.
u 14:02

Vanoverbeke je u Ikea JI Europa bio od listopada 2015. (prije toga šef Ikee Francuska i Ikee Poljska) i upravljao poslovima i širenjem u RH, Rumunjskoj, Ukrajini, Srbiji i Sloveniji

Dosadašnji glavni direktor Ikee za jugoistočnu Europu, koja obuhvaća i Hrvatsku, Stefan Vanoverbeke odlazi na novu dužnost – zamjenika voditelja globalnih maloprodajnih operacija u Ingka Grupi.

Iz Švedske će voditi operacije švedskog trgovca pokućstvom u Kanadi, Velikoj Britaniji, Irskoj, Švicarskoj, Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Rusiji i Indiji.

Vanoverbeke je u Ikea JI Europa bio od listopada 2015. (prije toga šef Ikee Francuska i Ikee Poljska) i upravljao poslovima i širenjem u RH, Rumunjskoj, Ukrajini, Srbiji i Sloveniji. Novi glavni direktor za JI Europu bit će imenovan idućih mjeseci tijekom kojih će Ikea Hrvatska normalno poslovati.

VIDEO Evo kolike su zapravo plaće po zanimanjima u Njemačkoj:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije