Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REBRANDING

Merkur se okreće prevenciji – predosiguranju koje mijenja stil života

Foto: PR
1/14
12.10.2016.
u 20:44

Merkur postaje uslužno orijentirana platforma za promjenu životnog stila i poboljšanje vitalnosti pod motom „Danas za vaše sutra“

Mijenjamo smjer poslovanja; umjesto da samo osiguravamo život, okrećemo se osiguravanju životnog stila koji će pomagati klijentima da zdravim promjenama poboljšaju kvalitetu života i vitalnost – poručio  je s predstavljanja novog vizualnog, ali i sadržajnog identiteta, član uprave Merkur osiguranja Dalibor Đurkan.

Obilježavajući 20 godina rada u Hrvatskoj, ovaj je osiguravatelj poslovanje redefinirao u smjeru predosiguranja – ubuduće će njihovi proizvodi puno više biti usmjereni preventivi nego pokrićima za vrijeme kad se dogodi osigurani slučaj. Posebno se to odnosi na portfelj dobrovoljnih zdravstvenih osiguranja.

Poanta je da se usluge koriste prije nego što se to mora, kao predosiguranje; ponudit ćemo osiguranicima vježbanje u partnerskim fitness centrima, wellness vikende u luksuznim hotelima i tehnološki napredne preglede u vodećim privatnim klinikama te pristup premium zdravstvenim uslugama – istaknuo je Đurkan te dodao i da će za školarce organizirati sportske ljetne kampove te radionice o zdravoj prehrani u suradnji s Jamie Oliver Food fondacijom.

Austrijski je Merkur, njihova matična kuća, bio prvo privatno zdravstveno osiguranje u Europi, još 1758. godine i sad se, očito, više okreću upravo tom segmentu. To ne iznenađuje jer je, prema višemjesečnim podacima Hrvatskog ureda za osiguranje, u rastu upravo portfelj zdravstvenih osiguranja, dok životna od početka godine imaju trend pada.

Iz Merkura poručuju da će se i dalje baviti životnim osiguranjima koja su im primarni posao posljednja dva desetljeća, no na novoj razini, nudeći pakete „fit4life“ usluga koje utječu na mijenjanje životnog stila.

Merkur postaje uslužno orijentirana platforma za promjenu životnog stila i poboljšanje vitalnosti pod motom „Danas za vaše sutra“ – zaključio je Đurkan.

>> Konferencija u znaku konstruktivnih rasprava i konsenzusa s ciljem unaprijeđenja hrvatskog zdravstva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije