Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kravica kraljica okrunjena nagradom

Kravica kraljica okrunjena nagradom
Foto: Šime Zelić/PIXSELL
1/2
12.04.2022.
u 09:43

Effie nagrada za kampanju brenda Kravica Kraljica kruna je rada na projektu koji je započeo lansiranjem proizvoda na tržište prije točno godinu dana, tijekom kojih je Kravica Kraljica postala najbrže rastući brend u Hrvatskoj, osvojila je nagradu Odabrale mame i Effie nagradu za izvanredno tržišno komuniciranje u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih rezultata.

„Iza nas je prvih godinu dana Kravice Kraljice i njenih proizvoda koji su sjajno prihvaćeni na tržištu. Donijeli smo na stolove naših potrošača vrhunsku kvalitetu domaćih mliječnih proizvoda za što su zaslužne naše farme u Belju i Vupiku, ali i farme naših brojnih kooperanata od kojih svakodnevno preuzimamo mlijeko. Od samih početaka smo željeli ispričati novu, hrabru i inovativnu priču koja će zapeti za oko javnosti, a nagrada koju smo na Danima komunikacija dobili za našu marketinšku kampanju potvrđuje da smo u tome zaista uspjeli“ – istaknuo je Tomislav Radišić, direktor Tvornica mliječnih proizvoda Belje, koji je ponosan na cijeli tim u proizvodnji, prodaji i marketingu koji je zaslužan za uspjeh Kravice Kraljice.

PRVI ROĐENDAN KRAVICE KRALJICE

Svoj prvi rođendan Kravica Kraljica slavi uz Effie nagradu za marketinšku kampanju s kojom je brend lansiran na tržište prije točno godinu dana. Od samog početka Kravica Kraljica je osvojila srca potrošača svojom inovativnošću, modernih dizajnom i ekološkim pakiranjem, a za kvalitetu kraljevskih proizvoda bilo je posebno važno najkvalitetnije 100% hrvatsko mlijeko.

S obzirom da sve generacije potrošača sve više pozornosti posvećuju zaštiti okoliša i radije kupuju proizvode čija se ambalaža može reciklirati Kravica Kraljica mlijeko se pakira u eko friendly ambalažu koja se uglavnom proizvodi od šećerne trske iz održivog uzgoja čime je smanjen ugljični otisak u proizvodnji ambalaže za čak 18 posto. Sve svoje uspjehe u prvoj godini Kravica Kraljica proslavlja s prefinom Kraljevskom rođendanskom tortom koju možete naći u inspiracijama na www.kravicakraljica.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije