Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovi u iraku

Ingra okuplja hrvatske tvrtke radi proboja u Kurdistanu

Ingra u Kurdistanu
Pixsell
28.11.2013.
u 15:00

Na radionicama u glavnom gradu Kurdistana Erbilu plodni sastanci hrvatskih poduzetnika, predvođenih Ingrom, s tamošnjim ministarstvima, agencijama i postrojenjima

Građevinska tvrtka Ingra otvara vrata hrvatskim tvrtkama u Kurdistanu - radionice i konferencije naslovljene kao "Ingrine mogućnosti za razvoj Kurdistana" u glavnom gradu te iračke regije Erbilu ukazale su, kako javljaju iz tvrtke, na veliko zanimanje tamošnjih poduzeća i regionalnih vlasti, za suradnom s Hrvatima.

- Brend INGRE u Iraku je snažno prisutan već 50 godina stvarajući neka od najvećih energetskih postrojenja i civilnih objekata u zemlji. Ingra trenutačno u Kurdistanu završava radove na hidroelektrani Dokan - priopećno je iz Ingre.

U Kurdistanu su s predstavnicima Vlade, državnih agencija i postrojenja, razgovarali naši iz Ericssona Nikole Tesle, Intee, Croatia pumpe, Studija BF, te Iskre Impuls iz Slovenije. Oni su okupljeni pod imenom INGRA Grupa radi jačanja hrvatskog izvoza Kurdima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije