Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD POČEO U PETAK

Hakeri napali INA-u: 'Provedba svih plaćanja je sigurna'

INA
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
16.02.2020.
u 17:35

Navode kako poduzimaju sve kako bi otklonili poteškoće u radu sustava.

Zbog kibernetičkog napada koji je započeo još u petak oko 22 sata, INA Grupa ima poteškoće u radu pojedinih informatičkih sistema. 

Kako navode u priopćenju, te poteškoće povremeno mogu utjecati na normalan rad.

- INA Grupa je pod kibernetičkim napadom koji je započeo oko 22 sata 14. veljače 2020. te uzrokovao poteškoće u radu pojedinih informatičkih sistema, što povremeno može utjecati na normalan rad, primjerice, izdavanja bonova za mobitele, elektroničkih vinjeta, plaćanja komunalnih računa. Opskrba tržišta je sigurna. Prodaja goriva na našim maloprodajnim mjestima se nastavlja neometano. Provedba svih plaćanja je sigurna, neovisno o tome radi li se o gotovinskom plaćanju, INA kartici ili bankovnoj kartici - priopćili su iz INA-e.

Navode kako poduzimaju sve kako bi otklonili poteškoće u radu sustava.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:19 16.02.2020.

Ne brinite. INA je u rukama MOL-a jos od Sanadre i Polanceca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije