Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donacija

HT za 27 projekata donirao ukupno milijun kuna

ht
Boris Ščitar/Pixsell
15.07.2010.
u 13:05

Hrvatski Telekom danas je predstavio rezultate 6. već tradicionalnoga natječaja za dodjelu donacija Zajedno smo jači, u kojemu aktivno sudjeluju zaposlenici HT-a.

Hrvatski Telekom danas je predstavio rezultate 6., već tradicionalnoga natječaja za dodjelu donacija Zajedno smo jači, u kojemu aktivno sudjeluju zaposlenici HT-a iz svih dijelova Hrvatske. Prepoznavši izazove i poteškoće vremena u kojem živimo, zaposlenici HT-a predložili su čak 198 projekata iz svog okruženja koji nastoje pomoći onima kojima je ta pomoć najnužnija, od onih najmlađih pa do najstarijih.

O dodjeli novca odlučivalo je povjerenstvo sastavljeno od zaposlenika iz svih dijelova kompanije, vođeno kriterijima prema kojima sadržaji projekata moraju biti humanitarne inicijative od trajne vrijednosti i važnosti za društvo te u koje će, izravno ili neizravno, biti uključen što veći broj korisnika. Odabrano je 27 projekata za koje je HT izdvojio novčana sredstva u visini od milijun kuna. Najveći broj predloženih projekata pokriva područja kao što su rad s djecom, starije osobe, socijalno ugrožene skupine i skupine s posebnim potrebama različitih dobi te projekata vezanih uz zdravstvenu zaštitu i obrazovanje, čime su zaposlenici pokazali iznimnu senzibiliziranost za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

 -  Upravo smo kroz ovaj natječaj pomogli ostvarenju brojnih vrijednih projekata u lokalnim zajednicama u kojima živimo i radimo. Posebno smo ponosni na činjenicu što je riječ o zajedničkoj inicijativi kompanije i njezinih zaposlenika koji prepoznaju potrebe svojih lokalnih zajednica i predlažu projekte kojima ćemo donirati sredstva. Ove smo godine natječaj usmjerili prema humanitarnim projektima te ćemo pružiti potporu udrugama i ustanovama koje se brinu o djeci s posebnim potrebama, invalidnim osobama, starijim građanima i onima slabijega imovnog statusa - izjavio je Ivica Mudrinić, predsjednik uprave Hrvatskog Telekoma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije