Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednokratan trošak

Farmaceutski div Bayer završio 2010. s gubitkom

pilula
Ilustracija
28.02.2011.
u 14:27

Iako su im tromjesečni prihodi natprosječno rasli, na devet milijardi eura, imali su i golemi rashod, 405 milijuna eura, prouzročen otpisom brenda Schering. Trošak je jednokratan i tvrtka ove godine planira rasti oko pet posto

Njemački farmaceutski div Bayer posljednje je tromjesečje 2010. godine završio s gubitkom od 145 milijuna eura, što je katastrofalan rezultat u usporedbi sa 153 milijuna eura dobiti, koliko su imali u istom razdoblju prethodne godine, prenosi Poslovni dnevnik.

U prethodnim Bloombergovim analizama prognoziran im je rast dobiti i rezultat od oko 160 milijuna eura. Iako su im tromjesečni prihodi natprosječno rasli, na devet milijardi eura, imali su i golemi rashod, 405 milijuna eura, prouzročen otpisom brenda Schering. Trošak je jednokratan i tvrtka ove godine planira rasti oko pet posto te im objava rezultata nije utjecala na kotiranje dionice na burzi.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije