Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne moraju biti klijenti

Erste banka uvodi novost: Obrtnici od sada mogu plaćati beskontaktnom aplikacijom

Zagrebački obrtnici
Foto: marko lukunic/pixsell
06.05.2020.
u 12:09

Zbog pandemije banka bilježi pad transakcija putem ove aplikacije pa nove klijente traži na novom tržištu

Obrtnicima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Erste banka ponudila je mogućnost beskontaktne naplate proizvoda i usluga kroz aplikaciju KEKS Pay kako bi mogli prodavati proizvode bez rukovanja gotovinom. Ne moraju biti klijenti banke, a uslugu mogu aktivirati bez dolaska u poslovnicu, ispunjavanjem pristupnice online.  Sljedeća tri mjeseca korištenje je besplatno, a nakon tog razdoblja naplaćivat će naknadu u visini 1,95 posto iznosa transakcije.

Korisnici dobivaju jedinstveni QR kod u nekoliko formata i link koji mogu dijeliti kupcima na društvenim mrežama i chat aplikacijama, a na mobitel SMS-om stiže potvrda da je uplata provedena. Bitno je znati da i kupci moraju imati instaliranu KEKS Pay aplikaciju.

Zbog pandemije banka bilježi pad transakcija putem ove aplikacije pa nove klijente traži na novom tržištu.

Komentara 1

Avatar SandraEE79
SandraEE79
23:00 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije