Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spušta se cijena

Bizovačke toplice ni šesti puta nisu prodane

Bizovačke toplice
Davor Javorovic/PIXSELL
22.05.2014.
u 11:48

Novi vlasnik Bizovačkih toplica, kako je već ranije napomenuo stečajni upravitelj Zec, uz kupovinu bi u ovaj kompleks trebao uložiti između 40 i 50 milijuna eura, ako želi napraviti dobar posao.

Kupca Bizovačkih toplica i dalje nema. Na javnoj dražbi u Osijeku nije se pojavio nitko od ponuditelja, pa će se ovaj hotelsko-lječilišni kompleks na “bubnju” naći i sedmi puta. Sadašnja cijena od 19,8 smanjit će se u lipnju za još pet milijuna kuna, i iznosit će 14,8 milijuna kuna.

- Uvijek vjerujem da će se onoga idućeg puta na javnoj dražbi pojaviti kupac. Tako je i sada - optimističan je Duško Zec, stečajni upravitelj Bizovačkih toplica. Ovaj kompleks koji se prostire na 17 hektara površine u stečaju je završio prošloga ljeta, a početkom studenog otišao je u ruke zakupca Sunce koncerna čiji je vlasnik Jako Andabak.

Novi vlasnik Bizovačkih toplica, kako je već ranije napomenuo stečajni upravitelj Zec, uz kupovinu bi u ovaj kompleks trebao uložiti između 40 i 50 milijuna eura, ako želi napraviti dobar posao.

>>Bizovačke toplice ni u petom pokušaju nisu dobile novog vlasnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije